23 Mayıs 2017 Salı

KARANLIK ÇÖKÜNCE_Stephen King

✮✮✮✮
On üç kısa hikaye yer alıyor.
Willa: Tren kazasında öldüklerinin farkında olmayan yolcular, istasyonda yeni bir trenin gelmesini beklerler.
Koşa Koşa: Bebeğinin ölümünü atlatmak için kendini koşuya veren Emily lüks bir evin önündeki arabanın bagajında bir ceset görür.
Harvey'in Rüyası: Kendi çığlıklarıyla uyanan Harvey gördüğü korkunç rüyayı karısına anlattıktan sonra telefon çalar. Rüyası da telefonun çalmasıyla başlamıştır.
İhtiyaç Molası: Gece yarısı bir dinlenme tesisine uğramak zorunda kalan Rick tuvalette dayak yiyen bir kadının seslerini duyar. Müdahale edip etmemekte kararsız kalır.
Egzersiz Bisikleti: Sağlık kontrolünden sonra egzersiz yapmaya karar veren Richard bodruma yerleştirdiği egzersiz bisikletinin karşısındaki duvara bir yol ve manzara resmi çizer.
Geride Bıraktıkları Şeyler:11 Eylül saldırısından işe gitmediği için kurtulan Staley evinde ölen arkadaşlarına ait eşyalar bulur.
Mezuniyet Günü: New York'ta nükleer bir bomba patlar.
N. :Ackermen Tarlası'na gittikten sonra hayatı oldukça değişen OKB hastası Bay N. yardım almak için psikiyatra başvurur.
Cehennemden Gelen Kedi: Yaşlı ve hasta olan Drogan evde yaşayan üç kişiyi öldürdüğüne inandığı bir kediyi öldürmesi için kiralık katil tutar.
The New York Times: Özel İndirimli Abonelik: Anne uçak kazasında ölen kocası ile kazadan iki gün sonra telefonda konuşur.
Sağır Dilsiz: Monette, tabelasında sağır ve dilsiz olduğu yazan bir otostopçuyu arabasına alır. Son zamanlarda başına gelen can sıkıcı olayları ona anlatmaya başlar.
Ayana: Ayana adındaki küçük bir kız kanser hastası ve ölmek üzere olan bir adamı ziyaret eder. Bu ziyaretten sonra adam gayet sağlıklı bir yaşam sürer.
Çok Zor Bir Durum: Grunwald, değerli bir arazi üzerinde anlaşmazlığa düştüğü Curtis'i silah tehdidiyle dışı güçlendirilmiş portatif bir tuvalet kabinine hapseder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder